Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-talenten debuteren in voorselectie Jong Oranje

Ajax-talenten debuteren in voorselectie Jong Oranje

7 mrt 2021, 21:45

Coach Erwin van de Looi van Jong Oranje heeft 36 spelers opgenomen in zijn voorlopige EK-selectie. De Ajacieden Brian Brobbey en Devyne Rensch maken voor het eerst deel uit van de voorlopige spelersgroep. De definitieve EK-selectie van 23 spelers wordt op maandag 15 maart bekendgemaakt.

Jong Oranje plaatste zich als groepshoofd voor het eerst sinds 2013 voor een EK. De ploeg van Van de Looi speelt later deze maand in de poulefase in Hongarije tegen Roemenië (24 maart), Duitsland (27 maart) en het gastland (30 maart). De nummers 1 en 2 van de groep plaatsen zich voor de kwartfinales, die met de halve finales en de finale van 31 mei tot en met 6 juni in Hongarije en Slovenië op het programma staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.