Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-talent Sontje Hansen kiest voor NEC'

'Ajax-talent Sontje Hansen kiest voor NEC'

8 mei 2023, 11:43

NEC heeft Ajax-aanvaller Sontje Hansen binnen. De jeugdinternational komt transfervrij over uit Amsterdam en tekent een vierjarig contract in de Goffert, zo meldt Voetbal International.

De 20-jarige vleugelaanvaller gold de afgelopen jaren als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax. Ten Hag nam hem op 17-jarige leeftijd mee op trainingskamp, verder dan twee officiële duels kwam Hansen echter niet.

Hij had de mogelijkheid om bij te tekenen in Amsterdam, maar wil zich bij een andere club liever verder ontwikkelen. Ondanks concrete interesse van Augsburg, Standard Luik en een aantal Nederlandse clubs, gaat de voorkeur van Hansen uit naar NEC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.