Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-supporters zien Schöne graag thuiskomen

Ajax-supporters zien Schöne graag thuiskomen

26 dec 2019, 09:00

Als het aan veel fans van Ajax ligt, dan keert Lasse Schöne snel terug bij Ajax. Ze speculeren op Twitter onder de hashtag #Lassecomehome over een transfer van de Deense middenvelder naar hun club uit Amsterdam.

Schöne was zelfs even trending op Twitter. Dat gebeurde na een bericht van de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport dat de ervaren middenvelder alweer zou mogen vertrekken bij Genoa, dat laatste staat in de Serie A.

Schöne verliet Ajax afgelopen zomer voor de Italiaanse club. Hij vreesde in Amsterdam niet veel speeltijd meer te krijgen. Schöne maakte vorig seizoen het vierde doelpunt van Ajax in de spectaculair gewonnen uitwedstrijd bij Real Madrid (1-4). Hij scoorde met een schitterende vrije trap.

Het was een van de 163 doelpunten van Ajax in 2019. De koploper van de eredivisie heeft al die treffers woensdag nog even op een rijtje gezet op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.