Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax stuurt Matusiwa naar De Graafschap

Ajax stuurt Matusiwa naar De Graafschap

31 dec 2018, 15:28

AMSTERDAM (ANP) - Ajax laat Azor Matusiwa het komende half jaar ervaring opdoen bij De Graafschap. De nummer twee van de eredivisie verhuurt de 20-jarige middenvelder voor de rest van het seizoen aan de club die onderaan de ranglijst bungelt. Matusiwa kwam dit seizoen amper aan spelen toe in Amsterdam, waar hij tot medio 2020 vastligt.

De middenvelder uit Hilversum debuteerde afgelopen seizoen tijdens de laatste speelronde van de eredivisie tegen Excelsior in de hoofdmacht van Ajax. Matusiwa werd met Jong Ajax kampioen in de eerste divisie, maar dit voetbaljaar kwam hij pas drie keer in actie voor de beloften. Bij De Graafschap hoopt hij meer aan spelen toe te komen.

,,Azor is een dynamische middenvelder, die naast goed voetbal ook veel strijd en passie in zijn spel legt'', aldus Peter Hofstede, manager voetbalzaken in Doetinchem, over de eerste winteraanwinst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.