Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax strijdt om veel geld en prestige

Ajax strijdt om veel geld en prestige

28 aug 2019, 11:44

Er staat voor Ajax veel op het spel tijdens de return tegen APOEL Nicosia om een plaats in de groepsfase van de Champions League. Het elftal van trainer Erik ten Hag speelt in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA niet alleen om minimaal 40 miljoen euro. Ajax, vorig jaar nog halvefinalist, strijdt ook om prestige.

Ajax stelde vorige week teleur met een gelijkspel op Cyprus (0-0). "We hebben zeker in de tweede helft niet goed gespeeld", erkende Ten Hag. "Maar de uitslag is niet slecht. We moeten het nu afmaken."

Ten Hag mist de geblesseerde Donny van de Beek en geschorste Noussair Mazraoui. Kasper Dolberg ontbreekt ook weer. De Deense spits staat op het punt om bij OGC Nice te tekenen. De coach van Ajax zocht de afgelopen dagen op de training vooral naar de beste bezetting van zijn middenveld, waar het vertrek van Frenkie de Jong en Lasse Schöne zich nog steeds laat voelen. Om die reden oefende de Mexicaanse aanwinst Edson Álvarez de afgelopen dagen op de training als middenvelder.

De wedstrijd tussen Ajax en APOEL Nicosia begint om 21.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.