Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax steunt oud-ploeggenoot Haller voor duel met Salzburg

Ajax steunt oud-ploeggenoot Haller voor duel met Salzburg

19 juli 2022, 19:39

De spelers van Ajax hebben dinsdag hun steun betuigd aan hun voormalige ploeggenoot Sébastien Haller, die onlangs de overstap maakte naar Borussia Dortmund. Bij de Franse spits is een tumor bij zijn testikels geconstateerd.

Voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen RB Salzburg, hield de selectie van Ajax onder leiding van Dusan Tadic, Antony en Daely Blind, een shirt met rugnummer 22 omhoog. Haller droeg dat nummer tijdens zijn periode in Amsterdam.

'Iedereen is erg geschrokken. Gisteren kreeg ik dat bericht op mijn telefoon, dan schrik je gewoon', zei trainer Alfred Schreuder tegen Ziggo Sport. 'Het zijn de ergste dingen in het leven buiten het voetbal. De spelers en de clubs hebben onderling contact. Dit gaat veel verder dan voetbal.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.