Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax stemt trainer Ten Hag tevreden in Utrecht

Ajax stemt trainer Ten Hag tevreden in Utrecht

8 nov 2020, 16:31

Erik ten Hag was een tevreden trainer na de zege van Ajax bij FC Utrecht (0-3). "Ik heb een uitstekend Ajax gezien", zei hij. "We hebben gedomineerd en zijn geduldig gebleven. Het was een stuk beter dan dinsdag tegen FC Midtjylland."

Ten Hag gaf Zakaria Labyad een kans als aanvallende middenvelder. "Dat deed ik omdat hij rendement heeft met doelpunten en voorzetten", zei hij. "Bij FC Utrecht speelde hij vaak vlak achter centrumspits Haller. Bij Ajax was dat er door omstandigheden nog niet echt van gekomen", doelde hij op de offensieve middenvelder Donny van de Beek die voor zijn vertrek naar Manchester United onomstreden was.

"Labyad heeft het uitstekend gedaan", zei Ten Hag. "Maar we hebben op die positie ook andere opties, zoals Promes of Ekkelenkamp, en Kudus die nu geblesseerd is. Ik ben ook blij dat Neres en Promes goed zijn ingevallen. Ik denk dat dit seizoen de invallers erg belangrijk gaan zijn, gezien het overvolle programma."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.