Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax start zonder Ziyech en De Jong

Ajax start zonder Ziyech en De Jong

13 mrt 2019, 18:28

AMSTERDAM (ANP) - Ajax begint om 18.30 uur zonder Frenkie de Jong en Hakim Ziyech aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Beide smaakmakers van de club uit Amsterdam zijn onvoldoende hersteld van blessures die ze zondag tijdens het duel met Fortuna Sittard opliepen

De Jong viel zondag uit met liesklachten. Ziyech ging eerder naar de kant omdat hij een schop op een kuit had gekregen. Trainer Erik ten Hag heeft Zakaria Labyad een basisplaats gegeven. Vergeleken met het vorige duel met Fortuna Sittard mag ook Lasse Schöne weer starten. De Jong zit wel op de bank. Ziyech maakt geen deel uit van de selectie.

Ajax heeft een zege op PEC Zwolle nodig om op twee punten van koploper PSV te komen. De club uit Amsterdam gaat zondag op bezoek bij AZ, terwijl PSV dan te gast is bij VVV-Venlo. Na een week met interlands van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland en Duitsland treffen Ajax en PSV elkaar op 31 maart in de Johan Cruijff ArenA.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico, Van de Beek, Labyad en Schöne; Neres, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.