Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax start met Labyad en Schuurs tegen Fortuna

Ajax start met Labyad en Schuurs tegen Fortuna

24 jan 2021, 12:42

Ajax begint om 12.15 uur met Zakaria Labyad aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Hij krijgt de voorkeur boven Quincy Promes als aanvallende middenvelder.

Perr Schuurs start ook tegen zijn oude club. De verdediger werd in de laatste competitieduels gepasseerd. Trainer Erik ten Hag koos toen voor Jurriën Timber, die aanvankelijk ook niet op de bank zou zitten in Sittard. "We moesten even wachten op een negatief testresultaat", zei de coach van Ajax. "Maar hij is er bij, hij zit zo op de bank."

Schuurs begon woensdag wel aan het bekerduel met AZ. Ten Hag gaf toen acht basisspelers rust. Mohammed Kudus zit nog steeds niet bij de selectie van Ajax. Hij leek hersteld van een knieblessure, maar kampt met een terugslag.

Fortuna Sittard haalde sinds de officiële aanstelling van Sjors Ultee als hoofdtrainer 16 punten uit zeven wedstrijden. De club werd donderdag wel in het bekertoernooi uitgeschakeld door NEC (3-2). Zian Flemming, voormalig jeugdspeler van Ajax, scoorde de afgelopen week tegen zijn oude clubs PEC Zwolle en NEC.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind en Tagliafico; Klaassen, Labyad en Gravenberch; Antony, Haller en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.