Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax start met Klaassen en Sánchez tegen Napoli

Ajax start met Klaassen en Sánchez tegen Napoli

12 okt 2022, 17:31

Ajax begint om 18.45 uur met Davy Klaassen en Jorge Śánchez in de ploeg aan de uitwedstrijd tegen Napoli in de Champions League. Trainer Alfred Schreuder heeft beide voetballers aangewezen als vervangers van de geschorste Dusan Tadic en geblesseerde Devyne Rensch.

Mohammed Kudus verschijnt als centrumspits aan de aftrap in het uitverkochte Stadio Diego Armando Maradona. Hij krijgt opnieuw de voorkeur boven Brian Brobbey. Trainer Schreuder verklapte dinsdag al dat hij geen aanleiding zag zijn ploeg rigoureus te veranderen na de afgang van vorige week tegen Napoli (1-6) in de Johan Cruijff ArenA. Hij voelde niets voor een speelwijze met de snelle spitsen Steven Bergwijn en Brobbey en acht andere veldspelers die compact bij elkaar voetballen.

Daley Blind speelt weer centraal in de defensie. Calvin Bassey neemt zijn positie links in de achterhoede in. Sánchez is pas net hersteld van een blessure en kan volgens Schreuder een uur spelen.

Bij Napoli moet Victor Osimhen nog op de bank plaatsnemen. De spits maakt zijn rentree in de selectie van de koploper van de Serie A na een maand blessureleed.

Opstellingen:

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Jesus, Min-jae en Olivera: Anguissa, Lobotka en Zielinski; Lozano, Raspadori en Kvaratskhelia.

Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Blind en Bassey; Álvarez, Klaassen en Taylor; Berghuis, Kudus en Bergwijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.