Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax staat stil bij overlijden van Peter R. de Vries

Ajax staat stil bij overlijden van Peter R. de Vries

15 juli 2021, 16:40

Ajax heeft via sociale media stilgestaan bij het overlijden van Peter R. de Vries. De Amsterdamse club plaatste een foto van een Ajax-shirt op een lege tribune, met daarop het rugnummer 10 en de naam van de misdaadverslaggever. "Rust zacht, Peter. Je zal gemist worden...", schreef Ajax erbij.

De misdaadverslaggever had vorige week dinsdagavond net de studio van RTL Boulevard verlaten toen hij in de Lange Leidsedwarsstraat werd neergeschoten. Hij werd 64 jaar oud.

Vorige week stond Ajax rond de oefenwedstrijd tegen het Duitse SC Paderborn al stil bij de aanslag op De Vries. Trainer Erik ten Hag, aanvoerder Dusan Tadic, David Neres en nog enkele spelers poseerden met een Ajax-shirt met zijn naam.

De Vries was een groot fan van de Amsterdamse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.