Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax spreekt speculaties tegen: Tadić draagt OneLove-band tijdens Klassieker

Ajax spreekt speculaties tegen: Tadić draagt OneLove-band tijdens Klassieker

13 mrt 2023, 12:27

Dušan Tadić draagt zondag in de topper tegen Feyenoord de speciale OneLove-band. Een woordvoerder laat weten dat de Amsterdamse club de actie van komend weekeinde in de voetballerij steunt.

Feyenoord-captain Orkun Kökcü zei zondagavond dat hij de speciale band niet wil dragen tijdens de Klassieker. De Turkse international weigerde dat in oktober ook al tijdens de vorige actieweek rond OneLove, de campagne die staat voor verbinding en tegen alle vormen van racisme en discriminatie. Speculaties dat Ajax en Feyenoord een alternatieve band willen dragen in de Klassieker, worden weersproken door de Amsterdamse woordvoerder.

"Dušan Tadić draagt komend weekend, net als de aanvoerders van onze andere teams, de OneLove-band. Ajax is uiteraard ook vóór verbinding en tegen racisme en alle vormen van discriminatie in de samenleving. Dus steunen wij de actie van de komende speelronde."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.