Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax spoelt Overmars-gate weg met voetbalshow tegen angstgegner FC Twente

Ajax spoelt Overmars-gate weg met voetbalshow tegen angstgegner FC Twente

13 feb 2022, 18:39

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen FC Twente op overtuigende wijze gewonnen. Het elftal van trainer Erik ten Hag zegevierde met 5-0 in de Johan Cruijff ArenA en blijft stevig aan kop in de Eredivisie. Ajax houdt een voorsprong van 5 punten op PSV. Feyenoord, de nummer 3 van de competitie, volgt op 6 punten.

Davy Klaassen kopte Ajax in de 31e minuut op voorsprong. Hij vierde zijn 61e competitietreffer voor Ajax en maakte alweer voor de 22e keer de 1-0 voor zijn club in de Eredivisie. Sébastien Haller tekende in de 53e minuut voor 2-0.

Dusan Tadic miste net als vorige week tegen Heracles Almelo een strafschop. Ajax kwam alsnog op 3-0 toen Robin Pröpper de bal na een actie van Steven Berghuis in eigen doel werkte. Haller, de topscorer van de Eredivisie, bepaalde in de slotfase met zijn vijftiende en zestiende competitietreffer de eindstand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.