Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-spits Danilo maakt waarschijnlijk overstap naar Feyenoord'

'Ajax-spits Danilo maakt waarschijnlijk overstap naar Feyenoord'

10 mei 2022, 09:14

Het ziet er naar uit dat Feyenoord zich transfervrij gaat versterken met Ajax-spits Danilo. Feyenoord Transfermarkt meldt op Twitter dat er een eerste interne bevestiging is dat de aanvaller 'waarschijnlijk naar Feyenoord komt.' Maandag meldde het doorgaans betrouwbare medium al, op basis van bronnen van buitenaf, dat de transfer 'concreter werd' en Feyenoord meermaals een aanbieding zou hebben neergelegd bij Danilo.

De 23-jarige spits komt bij Ajax weinig aan voetballen toe. Aanvankelijk was hij dit seizoen de tweede spits achter Sébastien Haller, maar de Amsterdammers haalden in de winterstop ook Brian Brobbey terug. Danilo gaf onlangs te kennen zijn aflopende contract bij Ajax niet te gaan verlengen. 'Het waren vijf fantastische jaren, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk’, zei Danilo tegenover Ajax Life. ‘Ajax is een geweldige club, maar je moet ook aan speeltijd toekomen.’

Feyenoord is voor komend seizoen op zoek naar een extra spits, aangezien de toekomst van Bryan Linssen en Cyriel Dessers nog onzeker is. Linssen kan rekenen op buitenlandse interesse, terwijl een definitieve transfer van Dessers Feyenoord vier miljoen euro moet kosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.