Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax speelt volgend seizoen in drie verschillende shirts

Ajax speelt volgend seizoen in drie verschillende shirts

18 apr 2020, 11:15

Ajax speelt volgend seizoen in drie verschillende teneus. Dat heeft algemeen directeur Edwin van der Sar laten weten in een interview met De Telegraaf. Over de kleurencombinaties van het uitshirt en het derde shirt kon de oud-keeper nog niks zeggen.

'We sluiten aan in de rij topclubs met onder meer Juventus, Real Madrid, Manchester United en Chelsea, die ook drie tenues voor één seizoen hebben. Of ik iets kan verklappen over de kleuren? Thuis is rood-wit, de rest een goed bewaard geheim,' aldus Van der Sar.

De kleding is wel inmiddels binnen bij de Amsterdammers en wordt momenteel bedrukt. Bij Ajax denken ze na over het juiste moment van de lancering: 'We kijken naar een goed introductiemoment. Vorig maand was er al een inleidende vergadering met Adidas, een fantastische partner, over ons tenue voor het seizoen 2021/’22. Hun designers en trendvolgers lanceerden een idee, waarna wij mede op basis van onze historie en tradities onze input gaven. Deze week zijn de puntjes op de i gezet en is er een klap op de outfit voor 21’/’22 gegeven.'

Johan is geen grote fan van de tricots van tegenwoordig. Zo uitte hij eerder al kritiek op de groene shirts van het Italiaanse elftal. Bekijk de video hieronder.

VIDEO - Johan maakt zich boos om tenue Italië: 'Schande!'

Johan maakt zich boos om tenue Italië: 'Schande!'
1:48
Johan maakt zich boos om tenue Italië: 'Schande!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.