Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax speelt met rouwbanden en houdt minuut stilte voor Bennie Muller

Ajax speelt met rouwbanden en houdt minuut stilte voor Bennie Muller

19 jan 2024, 12:50

Ajax staat dit weekeinde stil bij het overlijden van Bennie Muller. Het eerste elftal, Jong Ajax en de vrouwenploeg voetballen met rouwbanden. Voorafgaand aan het duel van zondag tussen Ajax en RKC Waalwijk in de Eredivisie wordt een minuut stilte in acht genomen.

Muller overleed eerder deze week op 85-jarige leeftijd. De middenvelder maakte in de jaren zestig van de vorige eeuw furore bij Ajax. Hij speelde tussen 1958 en 1970 in totaal 426 officiële wedstrijden in Ajax 1, veroverde met de club vijf landstitels en drie KNVB-bekers. Hij droeg in 43 interlands het shirt van het Nederlands elftal.

Jong Ajax speelt vrijdag een uitduel tegen Willem II. De voetbalsters van Ajax gaan zaterdag op bezoek bij Excelsior.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.