Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax speelt in oefenduel gelijk tegen amateurs van Quick'20

Ajax speelt in oefenduel gelijk tegen amateurs van Quick'20

6 juli 2021, 20:07

Ajax heeft in een oefenwedstrijd gelijkgespeeld tegen Quick'20. In Oldenzaal kwam de formatie van coach Erik ten Hag niet verder dan 1-1 tegen de amateurs. Mohammed Kudus zette Ajax op voorsprong, Issy Wevers zorgde in de slotfase voor de gelijkmaker.

De landskampioen miste onder anderen nog de internationals die met het Nederlands elftal op het Europees kampioenschap uitkwamen. Wel stonden bekende spelers als Dusan Tadic, David Neres, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs en Sébastien Haller op het veld, zij het niet de hele wedstrijd. De van Vitesse gekomen Remko Pasveer keepte de tweede helft.

Na een kwartier viel Ajacied Enric Llansana geblesseerd uit. De jeugdspeler kwam in botsing met zijn eigen keeper Jay Gorter. De verdediger ging per brancard van het veld. Na afloop kon Ten Hag nog niets zeggen over de ernst van de blessure.

Eerder won Ajax een oefenwedstrijd van de Koninklijke HFC (6-0). De Amsterdamse club verblijft momenteel op trainingskamp in De Lutte, in de Twentse regio.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.