Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax speelt in Lisse gelijk tegen Sivasspor

Ajax speelt in Lisse gelijk tegen Sivasspor

29 juli 2019, 18:09

Ajax heeft maandag in een oefenwedstrijd tegen Sivasspor gelijkgespeeld. Het op sportpark Ter Specke van FC Lisse gespeelde duel eindigde in 1-1. In een geheel andere formatie wonnen de Amsterdammers zaterdag nog de Johan Cruijff Schaal door PSV te verslaan (2-0).

Hakan Yandas scoorde voor rust voor de Turkse formatie. Ongeveer een kwartier voor tijd maakte Klaas-Jan Huntelaar de 1-1.

Ajax startte met onder meer Nicolás Tagliafico, Lasse Schöne, Huntelaar en Noussair Mazraoui, die om uiteenlopende redenen zondag in het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV geen basisplaats hadden.

Ajax opent de competitie zaterdag met een wedstrijd bij Vitesse.

Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'

Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'
1:32
Veltman: 'Ik snap wel dat Ajax me wil houden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.