Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax sluit trainingskamp af met 3-1 overwinning op Club Brugge

Ajax sluit trainingskamp af met 3-1 overwinning op Club Brugge

11 jan 2020, 19:48

Ajax heeft een simpele oefenzege geboekt op Club Brugge, koploper van de Belgische Jupiler Pro League. De Amsterdammers boekten een 3-1 overwinning dankzij doelpunten van Ziyech, Promes en een eigen doelpunt van Kossounou.

Ajax nam in de eerste helft de leiding dankzij een eigen doelpunt van Kossounou. Een poging van Mazraoui leek naast te gaan, maar Kossounou tikte de bal binnen:

Na een kwartier verdubbelde Hakim Ziyech de voorsprong met een schitterende knal:

In de tweede helft luisterde Quincy Promes zijn rentree op met een doelpunt na een prachtige assist van Ziyech:

In de slotfase deed Club Brugge via Van den Keybus nog wat terug na een foutje van Schuurs. Eerder deze week won Club Brugge nog met 2-1 van PSV.

Hans overtuigd: ‘Ajax is afgelopen weekend kampioen geworden, AZ tweede’

Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'
0:55
Hans stellig: 'Ajax wordt kampioen, AZ tweede'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.