Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax neemt maatregelen vanwege coronavirus

Ajax neemt maatregelen vanwege coronavirus

15 mrt 2020, 18:15

De jeugdopleiding van Ajax ligt in ieder geval tot het einde van deze maand stil. In verband met het coronavirus heeft de Amsterdamse voetbalclub besloten om alle jeugdteams tot 1 april niet meer te laten trainen. De selecties van Ajax en Jong Ajax gaan maandag nog wel het veld op van sportcomplex De Toekomst, waar normaal ook de jeugd traint.

Sportkoepel NOC*NSF gaf zondag het dringende advies om alle trainingscentra voor topsporters te sluiten. Ajax geeft daarin in ieder geval gehoor voor de jeugd. Andere clubs moeten nog een beslissing nemen. De leiding van Feyenoord neemt zondagavond op basis van alle dan beschikbare gegevens een beslissing, liet een woordvoerder weten. Bij PSV staan maandag geen trainingen op het programma. De club beslist maandag hoe het verder gaat. PSV volgt de adviezen van de RIVM.

De KNVB heeft het Nederlandse voetbal tot en met 31 maart stilgelegd.

René vreest coronavirus: 'Ik ga ervan uit dat ik het krijg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.