Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax sloeg bod van 23 miljoen op Bassey af'

'Ajax sloeg bod van 23 miljoen op Bassey af'

28 apr 2023, 20:10

Ajax zou een bod van 23 miljoen euro vanuit de Premier League op Calvin Bassey hebben afgeslagen. Dat vertelt clubwatcher Mike Verweij in de Kick-off Voetbalpodcast van De Telegraaf.

Verweij was verrast door de interesse vanuit de Engelse competitie: "Ik hoorde tot mijn stomme verbazing dat er een bod is binnengekomen van 23 miljoen euro op Calvin Bassey vanuit de Premier League."

De Amsterdammers zouden het bod afgewezen hebben omdat er binnen Ajax werd gedacht dat er nog meer te krijgen viel voor de Ajacied: "Sommige mensen dachten echter dat hij voor 40 miljoen euro verkocht zou kunnen worden," vertelt Verweij.

Ajax kocht Bassey in de zomer van 2022 voor eveneens 23 miljoen euro van het Schotse Rangers FC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.