Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax slaat nogmaals toe op deadline-day en haalt Kroatische linksback naar Amsterdam'

'Ajax slaat nogmaals toe op deadline-day en haalt Kroatische linksback naar Amsterdam'

1 sep 2023, 14:25

Ajax gaat zich toch nog versterken. De club wil op het laatste moment Borna Sosa inlijven. Bij VfB Stuttgart houden ze al rekening met het vertrek van de linksback uit Kroatië.

De 25-jarige Sosa verruilde Dinamo Zagreb vijf jaar geleden voor VfB Stuttgart, de club waar de huidige directeur voetbalzaken Sven Mislintat van Ajax heeft gewerkt. Hij speelde de laatste twee jaar veertien interlands voor Kroatië.

Trainer Maurice Steijn vertelde donderdagavond nog dat Ajax na de komst van de Noorse middenvelder Sivert Mannsverk klaar was op de transfermarkt. "Maar ik was toch nog niet helemaal tevreden over de positie links achterin", zei hij. "Gastón Ávila kan daar spelen en Jorrel Hato ook. Hato doet het hartstikke goed. Maar hij is pas 17 jaar. Hij kan ook een terugslag krijgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.