Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zeer serieus in gesprek: 'Graham Potter zou vandaag of morgen al in Amsterdam zijn'

24 apr 2024, 19:55

Ajax is zeer serieus in gesprek met Graham Potter. Dat meldt ESPN-verslaggever Christian Willaert woensdagavond voorafgaand aan het duel tussen Ajax en Excelsior.

"Het lijkt erop dat Ajax werk maakt van de trainer van volgend jaar. Ajax zou zeer serieus spreken met Graham Potter, sterker nog: hij zou vandaag of morgen zelfs al in Amsterdam zijn," onthult Willaert. "Misschien zien we hem straks wel op de tribune."

"En dat is opmerkelijk," vervolgt hij, "want een week of twee geleden werd die naam ook al genoemd. Toen zou het verhaal-Potter zijn afgeketst in verband met de situatie rondom het schorsen van Alex Kroes. Nu lijk Ajax toch door te pakken onder leiding van directeur voetbal Marijn Beuker," aldus de ESPN-verslaggever.

René van der Gijp kon bij Vandaag Inside niet geloven welke ontslagvergoeding Chelsea heeft betaald aan Graham Potter. Zie video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.