Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax scoort vijf keer tegen FC Emmen

Ajax scoort vijf keer tegen FC Emmen

25 aug 2018, 22:22

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft een eenvoudige zege op FC Emmen geboekt. Het elftal van trainer Erik ten Hag zegevierde met 5-0 in de Johan Cruijff ArenA.

Hakim Ziyech maakte de openingstreffer en stond ook aan de basis van de 2-0 van Klaas-Jan Huntelaar, die na rust ook een voorzet van Carel Eiting verzilverde. Dusan Tadic, opnieuw op aangeven van Ziyech, tekende voor de 4-0. In de slotfase passeerde Glenn Bijl nog zijn eigen doelman.

FC Emmen bleek een ideale tegenstander voor Ajax tussen twee zware wedstrijden tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de voorronden van de Champions League in. Ajax hoefde niet heel diep te gaan voor een zege. Met het oog op de return van dinsdag tegen Dinamo Kiev hoefden Lasse Schöne en Noussair Mazraoui niet aan de aftrap te verschijnen. Trainer Erik ten Hag besloot Huntelaar, Frenkie de Jong en Ziyech ook voortijdig naar de kant te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.