Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax schrijft Mohamed Ihattaren niet in voor de Champions League

Ajax schrijft Mohamed Ihattaren niet in voor de Champions League

4 sep 2022, 19:41

Ajax heeft 23 spelers ingeschreven voor de Champions League en op die lijst ontbreekt Mohamed Ihattaren. Het is nog steeds onduidelijk of en zo ja wanneer Ihattaren terugkeert in de selectie van de Amsterdammers. De middenvelder traint nog steeds individueel. Gesprekken met de clubleiding van de kampioen lopen nog.

Trainer Alfred Schreuder werd eerder nog bij Rondo gevraagd over de situatie van Ihattaren en gaf aan niet te verwachten dat hij zou worden ingeschreven voor de Champions League. “Dat denk ik niet, nee", reageerde Schreuder toen.

"Ik kan er verder niet al te veel over zeggen", zei Schreuder onlangs nog in aanloop naar het thuisduel met FC Groningen. "De gesprekken met hem lopen nog. Dat is het enige dat ik gehoord heb. Ik heb hem begin deze week kort gesproken via WhatsApp. Ik houd goed contact met die jongen. Ik was in het begin heel enthousiast over hem. Ik ben nog steeds wel enthousiast, maar we zijn nu een ander traject ingegaan. Het is afwachten, maar het staat buiten kijf dat hij een fantastische speler is."

Schreuder zei niet precies te weten wat er exact met de 20-jarige Ihattaren aan de hand is. Hij ging enkele weken geleden echter niet mee op trainingskamp naar Oostenrijk, volgens Ajax omdat hij niet fit was. De Telegraaf meldde vervolgens dat de Marokkaan afwezig was vanwege bedreigingen uit het criminele milieu als gevolg van zijn relatie met een jonge vrouw. Veiligheidsexperts zouden het daarom niet verantwoord hebben gevonden om hem op de club te laten komen. Ajax, de politie en de zaakwaarnemer van Ihattaren willen nog niet uitgebreid reageren op dat bericht. Volgens de Telegraaf onderhoudt Ihattaren ook nauwe contacten met grote criminelen.

Ajax heeft de oud-speler van PSV geen rugnummer gegeven en laat hem voorlopig individueel trainen. De club huurt hem dit kalenderjaar van Juventus en kan hem vervolgens definitief overnemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.