Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax ruim langs Anderlecht op De Toekomst

Ajax ruim langs Anderlecht op De Toekomst

6 juli 2019, 18:08

Ajax heeft in een oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen van Anderlecht. Op jeugdcomplex De Toekomst werd zeven keer gescoord: 5-2. Bij Ajax scoorde Dani de Wit twee keer. Daarnaast waren Kik Pierie, Victor Jensen en Klaas-Jan Huntelaar trefzeker.

Bij Anderlecht had trainer-speler Vincent Kompany zichzelf in de basisploeg gezet. Ook de van sc Heerenveen overgekomen Michel Vlap begon bij de Belgische club. Vlap liet zich nog zien met een goed schot, maar wist niet te scoren tegen de Amsterdammers.

Ajax-trainer Erik ten Hag had tegen Anderlecht nog niet de beschikking over de internationals.

De vriendschappelijke wedstrijd tegen Anderlecht was het derde duel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Deense Aalborg en amateurclub Quick '20 werd met 11-2 verslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.