Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax richt vizier op Davy Klaassen en Sean Klaiber'

'Ajax richt vizier op Davy Klaassen en Sean Klaiber'

29 sep 2020, 00:40

Ajax heeft zich bij Werder Bremen en FC Utrecht gemeld voor respectievelijk Davy Klaassen en Sean Klaiber, meldt De Telegraaf. In beide gevallen laat een eerste bod niet lang op zich wachten, weet de krant.

De geruchten over een mogelijke terugkeer van Klaassen naar Amsterdam gingen al langer de ronde. De middenvelder van Werder Bremen zou naar verluidt niet onwelwillend tegenover een terugkeer staan.

In een zoektocht naar een nieuwe rechtsback is Ajax uitgekomen bij Utrecht-speler Sean Klaiber. De Amsterdammers zijn op zoek naar een extra verdediger na het vertrek van Sergino Dest naar FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.