Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax rekent weer op Ziyech

Ajax rekent weer op Ziyech

7 dec 2018, 14:31

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Erik ten Hag verwacht dat Hakim Ziyech zaterdag met Ajax de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle kan voetballen. ,,Hij heeft donderdag met de groepstraining meegedaan", zei hij. ,,Zo gaan we weer trainen en dan reken ik op hem."

Ziyech liep drie weken geleden een knieblessure op tijdens een interland met Marokko tegen Kameroen. Hij miste de duels met NAC Breda, AEK Athene en ADO Den Haag. Ook Lasse Schöne kan tegen PEC Zwolle in actie komen. ,,Ik voel me weer goed en heb nergens last meer van", zei de middenvelder die afgelopen zondag tijdens de warming-up voor het duel met ADO last van een lies kreeg.

Ten Hag liet in het midden met welke spits hij tegen PEC Zwolle begint. ,,Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar hebben goed gepresteerd, maar kunnen ook allebei beter", zei hij. ,,Tot aan de winterstop zullen zij de wedstrijden gaan verdelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.