Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax rekent op Onana voor duel met PSV

Ajax rekent op Onana voor duel met PSV

31 jan 2020, 15:03

André Onana kan zondag waarschijnlijk het doel van Ajax verdedigen tijdens het thuisduel met PSV. "Hij heeft volledig meegetraind", vertelde trainer Erik ten Hag. "Het ziet er goed uit."

Onana ontbrak zondag tijdens het verloren uitduel met FC Groningen (2-1). Hij had te veel last van een schouderblessure. Voor Daley Blind, Hakim Ziyech, David Neres en Zakaria Labyad komt het duel met PSV nog te vroeg.

Blind is hersteld van een ontstoken hartspier en heeft de groepstraining inmiddels hervat. Ziyech komt terug van een kuitblessure. "Zijn revalidatie verloopt naar wens", zei Ten Hag.

De terugkeer van Neres laat langer op zich wachten. De Braziliaan heeft langer nodig met een knieblessure. "Ik had hem op 1 februari er weer bij verwacht", zei Ten Hag. "Dat is niet het geval, dat is wel een tegenvaller."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.