Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax rekent op Mazraoui in Lille

Ajax rekent op Mazraoui in Lille

13 feb 2021, 23:15

Trainer Erik ten Hag verwacht dat hij donderdag tijdens de uitwedstrijd tegen Lille weer een beroep kan doen op Noussair Mazraoui. De rechtsback kreeg zaterdag tijdens het duel met Heracles Almelo een bal in zijn gezicht. "Hij had even weinig gezichtsvermogen", verklaarde Ten Hag.

Ook Oussama Idrissi zal normaal gesproken mee naar Frankrijk reizen. De linksbuiten ontbrak in Almelo omdat hij ziek was. Ajax mist tegen Lille de geschorste Ryan Gravenberch en André Onana. Sébastien Haller mag niet meedoen omdat Ajax hem per ongeluk niet heeft ingeschreven voor de duels van dit seizoen in de Europa League.

Ajax won anderhalf jaar geleden tweemaal van Lille in de Champions League. "Ze spelen nog steeds ongeveer hetzelfde", zei Ten Hag over de huidige koploper van Frankrijk . "Alleen zijn ze wel beter geworden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.