Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax reist met Blind naar Liverpool

Ajax reist met Blind naar Liverpool

30 nov 2020, 17:00

Daley Blind maakt deel uit van de selectie van Ajax voor het uitduel van dinsdag met Liverpool in de Champions League. De verdediger stapte maandagmiddag met zijn ploeggenoten op het vliegtuig richting het noorden van Engeland.

Blind miste zaterdag de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Emmen (0-5) omdat hij zich niet helemaal fit voelde. Ook Nicolás Tagliafico kwam uit voorzorg niet in actie in Drenthe. De Argentijn lijkt ook beschikbaar voor het duel met de kampioen van Engeland.

Trainer Erik ten Hag vertelt vanaf 19.15 uur tijdens een persconferentie in Liverpool hoe zijn ploeg er voor staat. Liverpool kwalificeert zich al met een gelijkspel voor de achtste finales. Voor Ajax is de afloop van de wedstrijd tegen de Engelsen niet cruciaal. Ook bij een nederlaag volstaat voor Ajax volgende week een zege op Atalanta voor een langer verblijf in de Champions League.

De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax is dinsdagavond vanaf 20.30 uur live te volgen bij SBS6 of via onze livestream.

Bekijk hieronder de samenvatting van Ajax - Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.