Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax reageert vol verbazing op kwaad PSV

Ajax reageert vol verbazing op kwaad PSV

21 feb 2019, 12:45

In Amsterdam heeft men vol verbazing gereageerd op de kritiek van PSV op het verplaatsen van de Eredivisie-wedstrijd Ajax-PEC Zwolle. Gisteren werd bekend dat de KNVB deze wedstrijd op aanvraag van Ajax heeft uitgesteld van zaterdag 2 maart naar woensdag 13 maart, omdat de Amsterdammers zich optimaal voor willen bereiden op de Champions League-return tegen Real Madrid.

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, reageert op Twitter: 'Kwaadheid richt zich op de KNVB, die alle gemaakte afspraken eenzijdig, zonder overleg, heeft veranderd. Een bekerwedstrijd verplaatsen had minder ellende opgeleverd voor de competitie.'

Ajax begrijpt de reactie van PSV niet. Drie weken geleden waren onder andere Ajax, PSV en de KNVB het bij een overleg er over eens dat Nederland dringend punten nodig heeft op de coëfficientenlijst van de UEFA. Bovendien voerde PSV recent zelf nog campagne bij de KNVB om meer rekening te houden met ploegen die Europese wedstrijden spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.