Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-PSV werd bijna gestaakt vanwege wanstaltige spreekkoren'

'Ajax-PSV werd bijna gestaakt vanwege wanstaltige spreekkoren'

1 aug 2022, 08:46

Het duel om de Johan Cruijff Schaal werd zaterdagavond op een haar na (tijdelijk) stilgelegd, meldt De Telegraaf. Na overleg met de politie en PSV overwoog de veiligheidscoördinator van Ajax om scheidsrechter Dennis Higler het duel te laten staken.

De reden daarvoor waren 'wanstaltige spreekkoren die Steven Bergwijn vanuit het bezoekersvak over zich heen kreeg,' aldus De Telegraaf. De oud-PSV'er werd - net als Mohamed Ihattaren - veel slechts toegewenst.

Reden dat het duel niet werd stilgelegd, is dat op het moment dat de veiligheidscoördinator wilde ingrijpen, de spreekkoren stopten, waardoor er toch kon worden door gevoetbald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.