Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax probeerde Zahavi voor neus PSV weg te kapen'

'Ajax probeerde Zahavi voor neus PSV weg te kapen'

20 sep 2020, 15:52

Ajax heeft een ultieme poging gedaan om Eran Zahavi voor de neus van PSV weg te kapen, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De transfer van de 33-jarige spits naar Eindhoven werd zondag definitief afgerond.

Zahavi was al eerder in beeld bij Ajax, toen Peter Bosz aan het roer stond in Amsterdam. Vorige week deed Ajax opnieuw een poging om de Israëlische spits binnen te halen en PSV af te troeven, melden verschillende betrouwbare bronnen aan het ED.

Zahavi speelde de afgelopen vier jaar in China, waarin hij in 117 duels 103 keer scoorde. Daarvoor was hij actief bij Maccabi Tel Aviv, waarin hij in 157 duels 122 keer het net wist te vinden.

UPDATE: Erik ten Hag vertelt voor de camera van FOX Sports dat Zahavi is aangeboden bij Ajax, maar dat de Amsterdammers geen interesse hadden in de spits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.