Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax presenteert nieuw tenue voor in Champions League

Ajax presenteert nieuw tenue voor in Champions League

20 aug 2020, 12:33

Ajax heeft donderdag een nieuw tenue gepresenteerd. Het tenue is zwart, heeft gouden accenten, en zal worden gedragen in Europese uitwedstrijden. Het shirt is een eerbetoon aan de eerste Europa Cup 1-overwinning, komend seizoen 50 jaar geleden.

Ajax is zeker van een plaats in de groepsfase van de nieuwe editie van de Champions League. De club profiteert van de uitschakeling van Olympique Lyon in de halve finale van de koningsklasse van het Europese clubvoetbal. De Franse club verloor van Bayern München (3-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.