Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-plaaggeest Darwin Núñez voor 100 miljoen euro naar Liverpool'

'Ajax-plaaggeest Darwin Núñez voor 100 miljoen euro naar Liverpool'

12 juni 2022, 21:37

Liverpool lijkt dicht bij de volgende toptransfer van deze zomer te zijn. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano staat de nummer 2 van Engeland van afgelopen seizoen op het punt om Benfica-spits Darwin Núñez voor zes jaar aan zich te binden.

Dat zou Liverpool een vast bedrag van 80 miljoen euro en nog 20 miljoen aan bonussen gaan kosten. De Uruguayaan zou maandag de medische keuring ondergaan. Núñez zorgde er in maart hoogstpersoonlijk voor dat Benfica Ajax uitschakelde in de Champions League.

Sadio Mané, afgelopen seizoenen een van de topaanvallers van Liverpool, is volgens Romano juist dicht bij een overstap naar Bayern München. De twee clubs zouden een akkoord naderen en ook over de persoonlijke eisen van de Senegalees worden geen moeilijkheden verwacht.

Real Madrid maakte zaterdag al een toptransfer van vele miljoenen euro's bekend. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League haalde middenvelder Aurélien Tchouaméni van AS Monaco, naar verluidt voor zo'n 100 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.