Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax opnieuw zonder Blind, ook Brobbey op de bank tegen Vitesse

Ajax opnieuw zonder Blind, ook Brobbey op de bank tegen Vitesse

9 nov 2022, 18:58

Ajax gaat met Owen Wijndal op jacht naar de koppositie van de Eredivisie. De linksback is hersteld van een enkelblessure en verschijnt aan de aftrap van het thuisduel met Vitesse.

Mohammed Kudus is de centrumspits van Ajax en Devyne Rensch start als rechtsback. Brian Brobbey en Jorge Sánchez moeten op de bank plaatsnemen. Ook Daley Blind zit weer op de reservebank als het duel om 20.00 uur begint.

Ajax is weer koploper van de Eredivisie als het Vitesse verslaat. In dat geval heeft de club uit Amsterdam 1 punt meer dan PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.