Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax op hoofdlijnen akkoord over opvolger van Jorge Sánchez'

16 aug 2023, 15:35

Ajax is op hoofdlijnen akkoord met Viborg FF over rechtsback Anton Gaaei. De 20-jarige verdediger moet de opvolger worden van Jorge Sánchez, die hard op weg is naar FC Porto. Dat meldt De Telegraaf.

Technisch directeur Sven Mislintat heeft met Viborg FF op hoofdlijnen een akkoord over een transfersom van twee miljoen euro voor Gaaei. De Deen kan in de Johan Cruijff ArenA zijn handtekening zetten onder een vier-of vijfjarige verbintenis. De komst van Gaaei wordt pas definitief, zodra Sánchez is vertrokken.

Ajax bereikte eerder deze week via een tussenpersoon op hoofdlijnen een akkoord met het Mexicaanse Chivas over een terugkeer van Sánchez, maar de verdediger ziet dat zelf nog niet zitten. De 25-jarige Sánchez gaat volgens bronnen binnen de Amsterdammers naar FC Porto. De Portugezen moeten naar verluidt een bedrag van vier miljoen euro en tien procent bij een doorverkoop neerleggen voor Sánchez.

Johan Derksen typeerde eerder deze week in Vandaag Inside Ajax' technisch directeur Mislintat op geheel eigen wijze. Bekijk het terug in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.