Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax op bezoek bij PAOK in voorronde CL

Ajax op bezoek bij PAOK in voorronde CL

6 aug 2019, 06:58

Ajax begint dinsdagavond het Europese avontuur met een uitwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Het elftal van trainer Erik ten Hag wil in het Toumba-stadion een goede uitgangspositie verdienen voor de return van volgende week in de Johan Cruijff ArenA.

PAOK veroverde afgelopen seizoen ongeslagen de landstitel en won ook de Griekse beker. Als Ajax de dubbele ontmoeting naar wens afsluit, dan is Apoel Nicosia of FK Qarabag de laatste tegenstander op weg naar de groepsfase.

Ajax bewees afgelopen zaterdag tegen Vitesse (2-2) onbedoeld dat het nog niet helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen. David Neres, Nicolás Tagliafico, Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en André Onana misten een groot deel van de voorbereiding na hun inspanningen op de Copa América en de Afrika Cup. Zij hebben nog nauwelijks samengespeeld met aanwinsten als Razvan Marin, Lisandro Martínez en Quincy Promes. Toch kwam Ajax tot 26 doelpogingen.

Grote vraag is welke spits er bij Ajax om 19.00 uur aan de aftrap staat. Kasper Dolberg kon niet overtuigen tegen Vitesse. Ajax haalde vorig seizoen de halve finales van de Champions League met Dusan Tadic in het centrum van de aanval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.