Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax ook tegen Go Ahead Eagles zonder Brobbey en Henderson

3 apr 2024, 17:13

Ajax kan ook donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles niet beschikken over Brian Brobbey. De spits is nog altijd niet wedstrijdfit. Ook Jordan Henderson mist het duel met de Eagles.

"Hopelijk kan hij zondag aansluiten en misschien een rol hebben", zei trainer John van 't Schip via het clubkanaal van Ajax over Brobbey. "Maar dat hangt af van de komende dagen." Zondag staat de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax op het programma.

Henderson verblijft volgens Van 't Schip deze week in Engeland. Daar wordt hij later in de week behandeld, waarna hij weer aansluit bij de selectie.

Ajax moet het ook stellen zonder de al langer geblesseerde Steven Berghuis. Josip Sutalo is er weer bij, terwijl het meedoen van zijn landgenoot Borna Sosa onzeker is. Hij is ziek. Ahmetcan Kaplan keert terug van een schorsing.

Ajax - Go Ahead begint om 21.00 uur. Het is een duel tussen de nummers 5 en 7 van de Eredivisie.

René van der Gijp reageerde onlangs bij Vandaag Inside op de blessure van Henderson: "Niemand mist hem!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.