Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax ontvangt bod van ruim dertig miljoen euro op Álvarez'

'Ajax ontvangt bod van ruim dertig miljoen euro op Álvarez'

5 aug 2023, 13:13

West Ham United heeft zaterdagochtend een mondeling bod op Edson Álvarez uitgebracht van iets meer dan €30 miljoen, meldt De Telegraaf.

Zodra dit bod op papier staat, zullen Ajax's Sven Mislintat en West Ham United's Tim Steidten bijeenkomen. Hoewel Ajax oorspronkelijk €40 miljoen wilde, lijken beide clubs het eens te worden over €35 miljoen, exclusief bonussen. De verwachte transfersom is aanzienlijk lager dan het €55 miljoen bod van Chelsea vorig jaar. Vooruitlopend op het vertrek van Alvarez trok Mislintat al de jonge Bosniër Benjamin Tahirovic (18) van As Roma aan.

De Ajax-middenvelder werd in de zomer van 2019 voor vijftien miljoen euro over genomen van Club América en speelde 147 wedstrijden in het shirt van Ajax. Hierin wist hij dertien keer het net te vinden, ook was de Mexicaan goed voor zes assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.