Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax ontvangt bod op Akpom, Tahirovic kan naar Bundesliga'

25 jan 2024, 17:09

Chuba Akpom en Carlos Forbs kunnen Ajax deze maand nog verlaten. Dat meldt clubwatcher Tim van Duijn in de Pak Schaal Podcast. Lille OSC heeft een bod uitgebracht op Akpom en Forbs staat in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs. Daarnaast kan Benjamin Tahirovic mogelijk naar de Bundesliga.

"Forbs zal naar de Premier League gaan, die zal uiteindelijk wel zwichten", zegt Van Duijn. "Het zit nu nog vast, omdat hij er zelf nog niet echt oren naar heeft, maar Burnley en Nottingham Forest hengelen naar hem. Maar de vraag is nog wel of hij wacht tot Steven Bergwijn gaat, dan kan hij diens plek overnemen. Die kant zou het nog op kunnen gaan."

Akpom kan dus een transfer maken naar Lille OSC. De Engelse spits kan ook rekenen op interesse vanuit Italië en Engeland. Daarnaast wordt de toekomst van Tahirovic ook besproken in de Pak Schaal Podcast, nu hij de concurrentiestrijd aan moet gaan met Jordan Henderson. "Hij kon naar Freiburg, dacht ik, maar zoals het er nu voorstaat blijft hij gewoon. Maar ja, de window is nog acht dagen open", aldus clubwatcher Van Duijn.

De Veronica Offside-tafel vroeg zich afgelopen maandag af of Jordan Henderson de huidige Ajax-spelers beter kan maken. Bekijk de analyse van de mannen terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.