Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax ontvangt AS Roma in kwartfinale Europa League

Ajax ontvangt AS Roma in kwartfinale Europa League

8 apr 2021, 09:42

Ajax wil donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen AS Roma een goede uitgangspositie voor een plek in de halve finales van de Europa League verdienen. Trainer Erik ten Hag kan geen beroep doen op André Onana, Daley Blind, Sébastien Haller en Noussair Mazraoui. Mogelijk ontbreekt ook Maarten Stekelenburg. In dat geval moet derde keeper Kjell Scherpen het doel van de club uit Amsterdam verdedigen.

Ondanks de vele afwezigen heeft Ajax vertrouwen in een goede afloop van de eerste confrontatie met de huidige nummer 7 van de Serie A. De koploper van de Eredivisie en finalist van de KNVB-beker verkeert in goede vorm en is al 24 duels op rij ongeslagen. AS Roma start ook niet op volle sterkte. De geblesseerde Henrikh Mkhitaryan, Chris Smalling en Stephan El Shaarawy zijn in Italië achtergebleven. Ook de geschorste oud-Feyenoorder Rick Karsdorp ontbreekt bij AS Roma.

Het duel in een lege Johan Cruijff ArenA begint om 21.00 uur. De return staat voor komende donderdag in het Olympisch Stadion van Rome op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.