Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax ongewijzigd, PSV met Zahavi én Carlos Vinicius

Ajax ongewijzigd, PSV met Zahavi én Carlos Vinicius

24 okt 2021, 15:47

Ajax begint om 16.45 uur met een ongewijzigde ploeg aan de thuiswedstrijd tegen PSV. Trainer Erik ten Hag geeft het vertrouwen aan de spelers die dinsdag de basis legden voor een fraaie zege op Borussia Dortmund in de Champions League (4-0).

Steven Berghuis is weer de aanvallende middenvelder van Ajax. Davy Klaassen start op de bank. Edson Álvarez verschijnt op zijn 24e verjaardag ook aan de aftrap. Ajax verdedigt de koppositie van de Eredivisie en begint met 1 punt voorsprong op PSV aan de topper.

PSV begint met Armindo Bruma en Carlos Vinícius in de ploeg aan de uitwedstrijd tegen Ajax. Zij vervangen Cody Gakpo en Noni Madueke, die donderdag geblesseerd uitvielen in het verloren thuisduel met AS Monaco in de Europa League (1-2).

Vooral Gakpo was dit seizoen al belangrijk voor PSV in de Eredivisie, met drie doelpunten en zeven assists. Madueke scoorde tot dusver tweemaal in de competitie. Hij trof ook tweemaal doel in de gewonnen uitwedstrijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal (0-4)

Ibrahim Sangaré keert terug bij PSV. Hij was geschorst voor de wedstrijd tegen AS Monaco. Olivier Boscagli zakt een linie terug naar de defensie. Eran Zahavi is de spits van PSV in de Johan Cruijff ArenA. Trainer Schmidt laat Yorbe Vertessen en Armando Obispo op de bank beginnen.

PSV was eerder dit seizoen in Amsterdam te sterk voor Ajax in een wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (0-4).

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez en Blind; Álvarez, Berghuis en Gravenberch; Antony, Haller en Tadic.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli en Max; Van Ginkel, Götze, Sangaré en Bruma; Vinícius en Zahavi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.