Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax onderhandelt met geschorste Onana over nieuw contract

Ajax onderhandelt met geschorste Onana over nieuw contract

2 apr 2021, 12:18

In de onderhandelingen tussen Ajax en doelman André Onana over een nieuw contract is onder meer de duur van de verbintenis onderwerp van discussie. Het huidige contract van Onana loopt in de zomer van 2022 af. Volgens de zaakwaarnemer van Onana wordt al ruim een maand onderhandeld en liggen diverse opties op tafel.

De Telegraaf meldt dat Ajax het aanbod heeft gedaan om het contract met twee jaar te verlengen, maar dat Onana liever voor slechts één jaar wil bijtekenen. De zaakwaarnemer van de keeper uit Kameroen wil daar niet op ingaan. 'We praten over diverse dingen, dus we gaan het zien.' Ajax wil niet reageren op de lopende onderhandelingen.

De koploper van de Eredivisie wil voorkomen dat Onana over ruim een jaar transfervrij vertrekt uit Amsterdam. De keeper, die vrijdag zijn 25e verjaardag viert, zit momenteel een schorsing van een jaar uit. De UEFA heeft hem tot februari 2022 geschorst, omdat sporen van het verboden middel furosemide in zijn urine zijn gevonden.

Onana heeft beroep aangetekend bij het internationaal sporttribunaal CAS. Zijn advocaat heeft goede hoop op strafvermindering. Naar verwachting doet het CAS voor de zomer uitspraak in de zaak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.