Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax om tafel met ManUtd over Martínez: Amsterdammers verlangen minimaal 55-60 miljoen'

'Ajax om tafel met ManUtd over Martínez: Amsterdammers verlangen minimaal 55-60 miljoen'

11 juli 2022, 22:39

Ajax gaat met Manchester United om de tafel over Lisandro Martínez. De Amsterdammers verlangen minimaal 55-60 miljoen euro voor de Argentijnse verdediger, melden De Telegraaf en Voetbal International.

Martínez heeft zijn vertrekwens ingediend bij de clubleiding van Ajax. De Argentijn wil dolgraag de overstap maken naar de Premier League. Onder meer Arsenal en Manchester United jagen op de handtekening van Martínez. Eerder wel er al een bod van The Red Devils afgewezen door Ajax. De landskampioen van Nederland verlangt een bedrag tussen de 55 en 60 miljoen euro.

De Telegraaf meldde eerder dat Arsenal al een bod heeft uitgebracht van 40 miljoen euro op Martínez. 'En als men (Arsenal, red,) eroverheen gaat, dan gaat Ajax dik cashen', zei Marcel van der Kraan onlangs, chef Telesport. 'Dan gaan ze richting de 45 of 50 miljoen. Dat is het voordeel als twee clubs bieden, dan gaat het ineens omhoog.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.