Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax oefent tegen Galatasaray en Club Brugge in Qatar

Ajax oefent tegen Galatasaray en Club Brugge in Qatar

17 dec 2019, 13:35

Ajax speelt tijdens het trainingskamp in Qatar vriendschappelijke wedstrijden tegen Galatasaray en Club Brugge. Bij Galatasaray staat oud-Ajacied Ryan Babel onder contract.

De Turkse club is op donderdag 9 januari de tegenstander en twee dagen later wacht het oefenduel met Club Brugge, de Belgische ploeg van aanvoerder Ruud Vormer. Beide duels worden gespeeld in het Al-Janoub Stadion, dat ook wordt gebruikt tijdens het WK van 2022.

Ajax verblijft voor de derde keer in Doha. De Amsterdammers reizen op 4 januari af naar Qatar en keren op 12 januari terug. Een week later hervat Ajax de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta.

PSV oefent op 9 januari tegen Club Brugge en speelt twee dagen later tegen KAS Eupen. De club uit Eindhoven traint een week lang op de Aspire Academy in Doha.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.