Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax oefent ook nog tegen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt

Ajax oefent ook nog tegen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt

12 aug 2020, 15:14

Ajax heeft het oefenprogramma voor het nieuwe seizoen compleet. De club oefent op 25 augustus ook nog in Amsterdam tegen Holstein en Hertha BSC. Op 29 augustus is Eintracht Frankfurt te gast en een dag later is Union Berlin de tegenstander in de Johan Cruijff ArenA.

De duels met Holstein en Union Berlin worden zonder publiek afgewerkt. Ajax informeert zijn fans nog over de oefenwedstrijden tegen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt. Het ligt voor de hand dat die ploegen met een sterk team met veel spelers uit het eerste elftal worden bestreden.

Ajax oefende zaterdag al tegen RKC Waalwijk (6-1). Donderdag komt FC Utrecht naar Amsterdam. Trainer Erik ten Hag en zijn spelers vertrekken zaterdag voor een trainingskamp naar Oostenrijk en spelen daar vriendschappelijk tegen Wolfsberger AC (18 augustus) en Red Bull Salzburg (22 augustus).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.