Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax nog zonder Kudus naar Willem II

Ajax nog zonder Kudus naar Willem II

22 dec 2020, 18:40

Mohammed Kudus mist woensdag ook nog de uitwedstrijd van Ajax tegen Willem II. De Ghanees is zo goed als hersteld van een knieblessure die hij op 21 oktober tijdens een thuisduel met Liverpool opliep. "Maar hij voelt zich nog niet helemaal zeker", zei Erik ten Hag, "Dus we nemen geen risico met hem."

De spelers die zondag met Ajax naar Tilburg reizen, waren zondag ook aanwezig in Den Haag. David Neres, Noussair Mazraoui, Lasssina Traoré en Brian Brobbey ontbreken nog. Ten Hag hoopt dat ze op tijd fit zijn als Ajax op 10 januari de competitie weer hervat met een thuiswedstrijd tegen PSV.

Neres verblijft op dit moment kort in Brazilië. Ten Hag maakt woensdag bekend welke buitenlandse spelers ook even kort naar hun geboorteland mogen. "Sommige jongens moeten noodzakelijke dingen doen. Nee, dan heb ik het niet over kerst vieren. Ze moeten na terugkomst in quarantaine. Dus veel tijd krijgen ze niet."

Ajax hervat op 28 december weer de training. "Jongens die heel veel hebben gespeeld krijgen iets langer rust", stelde Ten Hag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.