Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax nog lang niet klaar op transfermarkt

Ajax nog lang niet klaar op transfermarkt

21 juli 2022, 14:30

Ajax haalde deze transferwindow met Steven Bergwijn, Owen Wijndal en Calvin Bassey drie nieuwe spelers, en lijkt deze week ook de komst van Brian Brobbey en Francisco Conceição af te ronden. Toch blijft het niet bij dit vijftal aan aankopen, denkt technisch manager Gerry Hamstra.

"We zitten nog te kijken naar een targetman voor in de spits", vertelt Hamstra in gesprek met Voetbal International. Mogelijk zal óók de achterhoede van Ajax nog versterkt worden. "Of een rechtsback ook op het lijstje staat? Deze voorbereiding is ook bedoeld om dat soort dingen uit te vinden. We hebben vertrouwen in degenen die er nu zijn. Een aantal jongens is een zekerheidje. Dat kan ook een jonkie zijn, die zijn rol kent."

Supporters van Ajax hoeven niet te rekenen op een nieuwe doelman. "Qua keepers, met Remko Pasveer, Jay Gorter en Maarten Stekelenburg, zetten we op deze drie in", aldus Hamstra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.